Mini-Americans

AdventurerKatzi
Rating4.56.3 Thousand times & (2) DifficultyIntermediate

These small classic Americans are a fast-prepared pastry for spontaneous visit. The size of the luggage is great for children's hands! Due to the juicy lemon casting and the additional chocolate glaze they are particularly tasty. Just try it out once!

Media Education for Kindergarten and Hort

Kind bastelt eine Rassel mit dem Navi
The Adventure Navi, the app for DIY projects, enables media education for the youngest.

Relief in everyday life, targeted promotion of individual children, independent learning and - without any pre-knowledge already usable by the youngest!



Titelbild zur Bastel- und DIY-Idee für Kinder '(481) Mini-Amerikaner'
Material for1 Child
Prep Time5 min.Adv. Time25 min.Total Time30 min.
Back ingredients:
 100 g Margarine
 80 g Sugar
 1 Vanilla sugar
 1 pinch Salt
 2 Eggs
 350 g Flour
 1 Pack of baking powder
 4 lbs Milk
 1 tbsp Lemon juice
Glazes:
 Lemon juice
 Chocolate glaze
In addition, you need:
 Kitchen machineThermomix or hand blender with kneading hooks
 1 Large bowl
 1 Small bowl
 3 Teaspoon
 Baking tray with baking paper
 Brushes
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1

First you make the dough:

In the thermomix:
2

For this, you weigh all the ingredients or into the mixing pot and mix them 1 1/2 minutes at level 3-4.

3

The dough must be viscous. If it is too solid, add some milk.

Bild zum Schritt 4 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Der Teig muss zähflüssig sein. Ist er zu fest, dann...'

With the kitchen machine or the hand blender:
4

First weighs and messes all the ingredients. Then stir the margarine and sugar frothy and then add the eggs. Then mix the flour with the baking powder and milk alternately.

5

The dough must be tough.

6

Now you put with two teaspoons small heaps on a sheet with baking paper. For this you pick up the dough with one spoon and with the other you strip it on the baking sheet. Keep distance between the Americans, as they still open when baking.

Tip: Dive the two teaspoons again and again into a cup of water for portioning. The dough glides more easily from the spoon.

Bild zum Schritt 8 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Nun setzt ihr mit zwei Teelöffeln kleine Häufchen auf ein...'

At 160 degrees hot air you bake the Americans for about 10 minutes.
7

After about 10 minutes, you can check if the Americans get slightly brown at the bottom. Then they're done!

Bild zum Schritt 10 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Nach circa 10 Minuten kontrolliert ihr, ob die Amerikaner an...'

8

Attention: Do not leave them in the oven any longer, otherwise they taste dry.

9

Turns all Americans after baking so that the bottoms point upwards.

Bild zum Schritt 12 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Wendet alle Amerikaner nach dem Backen, so dass die Unterseiten...'

10

Now you let them cool down for about 10 minutes.

Glazing of the Americans:
11

For the glaze, mix the powdered sugar with lemon juice.

Bild zum Schritt 15 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Für die Glasur mischt ihr Puderzucker mit Zitronensaft.'

12

2. Bild zum Schritt 15 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Für die Glasur mischt ihr Puderzucker mit Zitronensaft.'

13

The lemon glaze should be thick liquid, so that the Americans get a nice white glaze. Possibly take some lemon juice or some powder sugar.

Bild zum Schritt 17 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die Zitronenglasur sollte dickflüssig sein, so dass die Amerikaner eine...'

14

Now rubs the straight side with lemon glaze.

Bild zum Schritt 18 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bestreicht nun die gerade Seite mit Zitronenglasur.'

15

Place the brush in the middle of the pastry and brush the glaze outwards.

Bild zum Schritt 19 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Setzt den Pinsel dafür in die Mitte des Gebäcks und...'

16

This creates a uniform white glaze.

Bild zum Schritt 20 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'So entsteht eine gleichmäßige weiße Glasur.'

17

Now the glazed Americans need at least 5 minutes to dry.

Bild zum Schritt 21 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Nun brauchen die glasierten Amerikaner mindestens 5 Minuten zum Trocknen.'

18

In the meantime, you melt the chocolate glaze. For this, fill the chocolate in a cup and put it briefly in the microwave. Alternatively, put the cup in a pot of hot water.

Bild zum Schritt 22 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Zwischenzeitlich schmelzt ihr die Schokoladenglasur. Dafür füllt ihr die Schokolade...'

19

Then you brush the liquid chocolate onto half of the Americans.
First mark the middle and brush the glaze from the middle to the outside.

Bild zum Schritt 23 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die flüssige Schokolade pinselt ihr anschließend auf eine Hälfte der...'

20

2. Bild zum Schritt 23 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die flüssige Schokolade pinselt ihr anschließend auf eine Hälfte der...'

21

3. Bild zum Schritt 24 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die flüssige Schokolade pinselt ihr anschließend auf eine Hälfte der...'

22

The Americans are ready.
Tip: First, give all Americans complete lemon glaze. The chocolate casting comes on top of it. The reason is that only the lemon glaze makes the pastry so juicy.

Bild zum Schritt 26 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Fertig sind die Amerikaner.   Tipp: Bestreicht alle Amerikaner...'

23

Cover the Americans with a cake hood or aluminium foil after glazing. Then they remain wonderfully juicy.

Bild zum Schritt 27 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Deckt die Amerikaner nach dem Glasieren mit einer Tortenhaube oder...'

24

Serve them fresh, because they taste best!

Bild zum Schritt 28 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Serviert sie ganz frisch, denn frisch schmecken sie am allerbesten!'

25

Enjoy baking!

Tip:
26

If you make the dough more liquid, the Americans will melt stronger, become more evenly round, but also flatter. That's why we like it a little bit smaller and thicker.

27

Try out what you like and taste better!

Materials

Back ingredients:
 100 g Margarine
 80 g Sugar
 1 Vanilla sugar
 1 pinch Salt
 2 Eggs
 350 g Flour
 1 Pack of baking powder
 4 lbs Milk
 1 tbsp Lemon juice
Glazes:
 Lemon juice
 Chocolate glaze
In addition, you need:
 Kitchen machineThermomix or hand blender with kneading hooks
 1 Large bowl
 1 Small bowl
 3 Teaspoon
 Baking tray with baking paper
 Brushes
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Directions

1

First you make the dough:

In the thermomix:
2

For this, you weigh all the ingredients or into the mixing pot and mix them 1 1/2 minutes at level 3-4.

3

The dough must be viscous. If it is too solid, add some milk.

Bild zum Schritt 4 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Der Teig muss zähflüssig sein. Ist er zu fest, dann...'

With the kitchen machine or the hand blender:
4

First weighs and messes all the ingredients. Then stir the margarine and sugar frothy and then add the eggs. Then mix the flour with the baking powder and milk alternately.

5

The dough must be tough.

6

Now you put with two teaspoons small heaps on a sheet with baking paper. For this you pick up the dough with one spoon and with the other you strip it on the baking sheet. Keep distance between the Americans, as they still open when baking.

Tip: Dive the two teaspoons again and again into a cup of water for portioning. The dough glides more easily from the spoon.

Bild zum Schritt 8 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Nun setzt ihr mit zwei Teelöffeln kleine Häufchen auf ein...'

At 160 degrees hot air you bake the Americans for about 10 minutes.
7

After about 10 minutes, you can check if the Americans get slightly brown at the bottom. Then they're done!

Bild zum Schritt 10 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Nach circa 10 Minuten kontrolliert ihr, ob die Amerikaner an...'

8

Attention: Do not leave them in the oven any longer, otherwise they taste dry.

9

Turns all Americans after baking so that the bottoms point upwards.

Bild zum Schritt 12 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Wendet alle Amerikaner nach dem Backen, so dass die Unterseiten...'

10

Now you let them cool down for about 10 minutes.

Glazing of the Americans:
11

For the glaze, mix the powdered sugar with lemon juice.

Bild zum Schritt 15 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Für die Glasur mischt ihr Puderzucker mit Zitronensaft.'

12

2. Bild zum Schritt 15 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Für die Glasur mischt ihr Puderzucker mit Zitronensaft.'

13

The lemon glaze should be thick liquid, so that the Americans get a nice white glaze. Possibly take some lemon juice or some powder sugar.

Bild zum Schritt 17 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die Zitronenglasur sollte dickflüssig sein, so dass die Amerikaner eine...'

14

Now rubs the straight side with lemon glaze.

Bild zum Schritt 18 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bestreicht nun die gerade Seite mit Zitronenglasur.'

15

Place the brush in the middle of the pastry and brush the glaze outwards.

Bild zum Schritt 19 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Setzt den Pinsel dafür in die Mitte des Gebäcks und...'

16

This creates a uniform white glaze.

Bild zum Schritt 20 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'So entsteht eine gleichmäßige weiße Glasur.'

17

Now the glazed Americans need at least 5 minutes to dry.

Bild zum Schritt 21 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Nun brauchen die glasierten Amerikaner mindestens 5 Minuten zum Trocknen.'

18

In the meantime, you melt the chocolate glaze. For this, fill the chocolate in a cup and put it briefly in the microwave. Alternatively, put the cup in a pot of hot water.

Bild zum Schritt 22 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Zwischenzeitlich schmelzt ihr die Schokoladenglasur. Dafür füllt ihr die Schokolade...'

19

Then you brush the liquid chocolate onto half of the Americans.
First mark the middle and brush the glaze from the middle to the outside.

Bild zum Schritt 23 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die flüssige Schokolade pinselt ihr anschließend auf eine Hälfte der...'

20

2. Bild zum Schritt 23 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die flüssige Schokolade pinselt ihr anschließend auf eine Hälfte der...'

21

3. Bild zum Schritt 24 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die flüssige Schokolade pinselt ihr anschließend auf eine Hälfte der...'

22

The Americans are ready.
Tip: First, give all Americans complete lemon glaze. The chocolate casting comes on top of it. The reason is that only the lemon glaze makes the pastry so juicy.

Bild zum Schritt 26 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Fertig sind die Amerikaner.   Tipp: Bestreicht alle Amerikaner...'

23

Cover the Americans with a cake hood or aluminium foil after glazing. Then they remain wonderfully juicy.

Bild zum Schritt 27 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Deckt die Amerikaner nach dem Glasieren mit einer Tortenhaube oder...'

24

Serve them fresh, because they taste best!

Bild zum Schritt 28 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Serviert sie ganz frisch, denn frisch schmecken sie am allerbesten!'

25

Enjoy baking!

Tip:
26

If you make the dough more liquid, the Americans will melt stronger, become more evenly round, but also flatter. That's why we like it a little bit smaller and thicker.

27

Try out what you like and taste better!

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