Loin sausages - finger food

AdventurerKatzi
Rating5.06.3 Thousand times & (2) DifficultyBeginner

Do you have sausages left over from the last barbecue? Then try out this kind of residue recycling! With a leek pretzels to bake up you conjure up a delicious leftover food that everyone will fight for. The loin sausages are also suitable for the next barbecue party, a finger food buffet or the next children's birthday party.

Media Education for Kindergarten and Hort

Kind bastelt eine Rassel mit dem Navi
The Adventure Navi, the app for DIY projects, enables media education for the youngest.

Relief in everyday life, targeted promotion of individual children, independent learning and - without any pre-knowledge already usable by the youngest!



Titelbild zur Bastel- und DIY-Idee für Kinder '(311) Laugenwürstchen- Fingerfood'
Material for1 Child
Prep Time15 min.Adv. Time15 min.Total Time30 min.
 Bake-up loin pretzelsOf the freezer
 Roasted sausages
 or pre-cooked fresh frying sausages
 1 Knives
 1 Cutting board
 1 Baking tray with baking paper
All links marked with a shopping cart lead to Amazon - here we have selected products that we would order ourselves and in part also ordered. In a qualified purchase via the advertising link, we as Amazon partner receive a commission, for you there are no costs. You thus support our cost- and advertising banner-free, educational offer.
1

Lay leaching to thaw on a baking tray ( lasts about 15 min!)

Bild zum Schritt 1 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Laugenbrezeln zum Auftauen auf ein Backblech legen (dauert ca. 15...'

2

Gently take the dough pulp apart.

Bild zum Schritt 2 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Teig-Brezel vorsichtig auseinander nehmen.'

3

2. Bild zum Schritt 2 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Teig-Brezel vorsichtig auseinander nehmen.'

4

Cut bratwurst into approx. 2cm thick pieces.

Bild zum Schritt 4 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bratwurst in ca. 2cm dicke Stücke schneiden.'

5

2. Bild zum Schritt 4 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bratwurst in ca. 2cm dicke Stücke schneiden.'

6

3. Bild zum Schritt 5 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bratwurst in ca. 2cm dicke Stücke schneiden.'

7

Cut the dough into approx. 8- 10 cm long pieces.

Bild zum Schritt 7 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Teig in ca. 8- 10 cm lange Stücke schneiden.'

8

Wrap the dough around the sausage piece and tighten the ends of the dough.

Bild zum Schritt 8 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Teig um das Wurststück wickeln und die Enden des...'

9

2. Bild zum Schritt 8 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Teig um das Wurststück wickeln und die Enden des...'

10

3. Bild zum Schritt 9 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Teig um das Wurststück wickeln und die Enden des...'

11

Place the wrapped sausage pieces on a baking tray with baking paper.

Bild zum Schritt 11 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die umwickelten Würstchenstücke auf ein Backblech mit Backpapier legen.'

12

Preheat the oven to 180 degrees hot air and bake the lukewarm sausages for about 8-10 minutes to the desired tan.

Bild zum Schritt 12 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Ofen auf 180 Grad Heißluft vorheizen und die Laugenwürstchen...'

13

Remove sheet from the oven and allow to cool briefly. Arrange on a plate and serve warm.

Bild zum Schritt 13 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Blech aus dem Ofen nehmen und kurz abkühlen lassen. Auf...'

Materials

 Bake-up loin pretzelsOf the freezer
 Roasted sausages
 or pre-cooked fresh frying sausages
 1 Knives
 1 Cutting board
 1 Baking tray with baking paper
All links marked with a shopping cart lead to Amazon - here we have selected products that we would order ourselves and in part also ordered. In a qualified purchase via the advertising link, we as Amazon partner receive a commission, for you there are no costs. You thus support our cost- and advertising banner-free, educational offer.

Directions

1

Lay leaching to thaw on a baking tray ( lasts about 15 min!)

Bild zum Schritt 1 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Laugenbrezeln zum Auftauen auf ein Backblech legen (dauert ca. 15...'

2

Gently take the dough pulp apart.

Bild zum Schritt 2 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Teig-Brezel vorsichtig auseinander nehmen.'

3

2. Bild zum Schritt 2 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Teig-Brezel vorsichtig auseinander nehmen.'

4

Cut bratwurst into approx. 2cm thick pieces.

Bild zum Schritt 4 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bratwurst in ca. 2cm dicke Stücke schneiden.'

5

2. Bild zum Schritt 4 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bratwurst in ca. 2cm dicke Stücke schneiden.'

6

3. Bild zum Schritt 5 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Bratwurst in ca. 2cm dicke Stücke schneiden.'

7

Cut the dough into approx. 8- 10 cm long pieces.

Bild zum Schritt 7 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Teig in ca. 8- 10 cm lange Stücke schneiden.'

8

Wrap the dough around the sausage piece and tighten the ends of the dough.

Bild zum Schritt 8 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Teig um das Wurststück wickeln und die Enden des...'

9

2. Bild zum Schritt 8 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Teig um das Wurststück wickeln und die Enden des...'

10

3. Bild zum Schritt 9 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Teig um das Wurststück wickeln und die Enden des...'

11

Place the wrapped sausage pieces on a baking tray with baking paper.

Bild zum Schritt 11 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Die umwickelten Würstchenstücke auf ein Backblech mit Backpapier legen.'

12

Preheat the oven to 180 degrees hot air and bake the lukewarm sausages for about 8-10 minutes to the desired tan.

Bild zum Schritt 12 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Den Ofen auf 180 Grad Heißluft vorheizen und die Laugenwürstchen...'

13

Remove sheet from the oven and allow to cool briefly. Arrange on a plate and serve warm.

Bild zum Schritt 13 für das Bastel- und DIY-Abenteuer für Kinder: 'Blech aus dem Ofen nehmen und kurz abkühlen lassen. Auf...'

Loin sausages - finger food

Follow us on Facebook , Instagram and Pinterest
Don't miss any more adventures: Our bottle mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, document. Drop file here